fbpx
Transport gratuit la comenzi de peste 250 lei

Curatare ten

Afișez toate cele 9 rezultate

Curățarea pielii este un pas esențial în rutina zilnică de îngrijire a pielii și este necesară pentru a avea o piele frumoasa, dar mai ales sanatoasa. Curatarea corecta ajuta la eliminarea machiajului, a spf-ului, elimina impuritățile și excesul de sebum. Un ten necuratat optim poate poate duce la blocarea porilor, poate provoca si/sau agrava acneea și poate duce si la alte probleme ale pielii. Produsele de curățare a pielii includ geluri, spume, creme de spalare, lapte demachiant, uleiuri, balsamuri demachiante sau ape micelare, care se aplică pe piele pentru a o curăța și pentru a o pregăti pentru următorii pași din rutina de îngrijire.

Laptele, balsamul si uleiul demachiant curata pielea în profunzime și hidratează în același timp. Apele micelare sunt produse de curățare care conțin molecule micelare care atrag impuritățile și machiajul din pori și le elimină usor si eficient.

Gelurile, spumele si cremele de curățare au o textură ușoară și curata restul impuritatilor și machiajul de pe față. Sunt esentiale in pasul al doilea de demachiere.

Indiferent de tipul de produs ales, este important să alegi o formulă potrivită pentru tipul de ten și să o folosești cu regularitate pentru a menține o piele curată și sănătoasă. Unele produse de curățare conțin ingrediente active precum acidul salicilic sau peroxidul de benzoil, care ajută la prevenirea acneei și a altor probleme ale pielii.

În general, curățarea pielii trebuie efectuată de două ori pe zi, dimineața și seara, pentru a elimina impuritățile acumulate pe parcursul zilei și a pregăti pielea pentru următorii pași ai rutinei de îngrijire a pielii.