fbpx
Transport gratuit la comenzi de peste 250 lei

Masti & Exfoliante

Afișez toate cele 5 rezultate

Măștile și exfoliantele sunt produse de îngrijire a pielii care ajută la îmbunătățirea texturii și aspectului pielii. Acestea sunt utilizate pentru a îndepărta celulele moarte ale pielii, pentru a curăța și pentru a hidrata pielea.

Exfoliantele sunt produse care îndepărtează celulele moarte de la suprafata pielii și impuritățile, lăsând pielea curată, luminoasă si pregatita sa absoarba mai usor si eficient urmatoarele produse ce urmeaza a fi aplicate pe ten. Exfoliantele se impart in mai multe categorii: fie conțin particule abrazive sau enzime care ajută la exfolierea pielii într-un mod delicat și eficient, fie contin acizif care asigura o exfoliere chimica. Exfolierea regulată a pielii poate ajuta la curatarea porilor înfundați, la reducerea acneei și a altor probleme ale pielii, ajuta la îmbunătățirea texturii și aspectului pielii. De asemenea uniformizeaza, ofera un aspect luminos.

Măștile sunt produse care oferă beneficii specifice pielii și se pot fi aplicate o dată sau de două ori pe săptămână. Acestea pot fi hidratante, exfoliante, calmante, purifiante sau pot oferi îngrijire anti-îmbătrânire. Măștile de hidratare pot ajuta la îmbunătățirea nivelului de hidratare al pielii, în timp ce măștile purifiante pot ajuta la eliminarea impurităților și a excesului de sebum.

Atât măștile, cât și exfoliantele sunt disponibile într-o varietate de formule și ingrediente, precum argila, acidul glicolic, enzimele de papaya, mierea sau extractele de plante. Este important să alegeți produsele potrivite pentru tipul de piele și să le folosiți în mod regulat, pentru a obține cele mai bune rezultate.

În general, măștile și exfoliantele sunt utilizate după curățarea pielii și înainte de aplicarea serurilor, cremelor hidratante sau a altor produse cosmetice din rutina de îngrijire a pielii. Acestea pot fi un pas esențial în rutina de îngrijire a pielii, ajutând la menținerea unei pielii sănătoase, curate și strălucitoare.