fbpx
Transport gratuit la comenzi de peste 250 lei

Seruri fata

Serurile sunt produse esențiale în orice rutină de îngrijire a pielii și sunt cunoscute pentru faptul ca au o capacitate mai mare de a patrunde in straturile profunde ale pielii. Pot fi seruri cu proprietati puternic hidratante, antioxidante, calmante, anti-aging. Acestea sunt produse lichide sau de tip gel care conțin ingrediente concentrate, precum acidul hialuronic, vitamina C, retinol, peptide, cermaide si nu numai. Sunt absorbite rapid de piele pentru a o hidrata și pentru a-i reda strălucirea naturală.

Serurile sunt disponibile într-o variatate mare de formule și se adresează diferitelor nevoi ale pielii: hidratare intensiva, reducerea ridurilor si a luniilor fine, uniformizarea tonului, imbunatatirea texturii pielii sau îmbunătățirea elasticității. In functie de formulare pot fi folosite atât dimineața, cât și seara, înainte de aplicarea cremei hidratante.

Indiferent de tipul de piele, există un ser potrivit pentru fiecare persoană. Aceste produse sunt ideale pentru a completa rutina de îngrijire a pielii și pentru a obține un ten sănătos și strălucitor.