fbpx
Transport gratuit la comenzi de peste 250 lei

SPF

Produsele cu SPF sunt esențiale în rutina zilnică de îngrijire a pielii, deoarece protejează pielea de efectele nocive ale radiațiilor UV. Expunerea la radiatiilw UV poate provoca îmbătrânire prematură, fotoimbatranire, pete hiperpigmentare, dar si alte probleme ale pielii. Produsele cu factor de protectie includ creme, loțiuni, spray-uri, dar si produse de tip stick care pot fi aplicate pe față și pe corp, pentru a proteja pielea împotriva radiațiilor UV.

Factorul de protecție solară (SPF) indică gradul de protecție pe care îl oferă produsul împotriva radiațiilor UV. SPF-ul poate varia de la 15 la 50+ și se referă la timpul suplimentar pe care îl puteți petrece în soare fără a vă arde. Cu toate acestea, este important să rețineți că produsele cu SPF nu oferă o protecție completă împotriva radiațiilor UV și că trebuie să se ia și alte măsuri de protecție, precum purtarea unei pălării, a hainelor cu protectie UV, dar si evitarea expunerii la soare în timpul celor mai intense ore ale zilei.

Produsele cu SPF sunt disponibile într-o varietate de formule, precum creme, loțiuni sau spray-uri, cu texturi diferite, care se potrivesc tuturor tipurilor de piele. Acestea pot fi aplicate pe față, pe gât și pe mâini, pentru a proteja aceste zone expuse la soare. Produsele cu SPF pot fi utilizate atât în timpul verii, cât și în timpul iernii sau în zilele însorite, pentru a proteja pielea de efectele nocive ale radiațiilor UV.

Este important să alegeți produse cu SPF potrivite pentru tipul de ten si nevoile particulare. Factorul de protectie trebuie aplica în mod regulat si in cantitatea corecta, în special in cazul transpiratiei, în urma contactului cu apa sau in cazul expunerii prelungite la soare. Utilizarea regulată a produselor cu SPF poate ajuta la prevenirea îmbătrânirii premature a pielii, la protejarea împotriva petelor hiperpigmentare și la menținerea pielii sănătoase.