fbpx
Transport gratuit la comenzi de peste 250 lei

Toner fata

Afișez toate cele 6 rezultate

Tonerele sunt produse de îngrijire a pielii care ajută la refacerea echilibrului natural al pH-ului pielii și pregătesc pielea pentru următorii pași ai rutinei de îngrijire. Acestea sunt, de obicei, lichide fără ulei, care sunt aplicate pe față și gât după curățarea pielii și înainte de aplicarea serurilor, cremelor hidratante sau a altor produse cosmetice.

Tonerele conțin ingrediente active precum acid hialuronic, acidul salicilic, acidul glicolic, poli-hidroxi-acizi sau extracte naturale, care ajută la exfolierea și curățarea profundă a porilor, îndepărtând impuritățile și excesul de sebum. Acestea pot fi, de asemenea, hidratante, calmante, formulate pentru a reduce iritațiile și inflamațiile.
Folosirea unui toner este importantă pentru a te asigura că pielea este pregătită pentru aplicarea urmatoarelor produse din rutina de îngrijire. De asemenea, tonerele pot ajuta la prevenirea acneei și a altor probleme ale pielii, precum și la uniformizarea tonului și texturii pielii.

Tonerele sunt disponibile într-o varietate de formule, de la cele fără alcool și ușor hidratante, la cele concentrate și astringente, potrivite pentru tenurile mai grase. Indiferent de tipul de piele, există un toner potrivit pentru fiecare persoană, iar acestea sunt un pas esențial în rutina de îngrijire a pielii.