fbpx
Transport gratuit la comenzi de peste 250 lei

Intrebari frecvente

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).


Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.


Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.


Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza
datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta.


Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de
schimb al bancii dumneavoastra.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele allbeauties.

Puteți comanda fără un cont de client. Cu toate acestea, dacă vă înregistrați ca și client, beneficiați de posibilitatea verificării istoricului de comenzi, comenzilor în curs, salvarea datelor de livrare și facturare pentru a plasa comenzi mai rapid.

Alegeți produsele care vă plac de pe site, adaugați-le în coșul dumneavoastră de cumpărături si finalizați comanda completând datele necesare comenzii.

Sunt doua metode de plată:

  • ramburs – plată cash la livrare
  • plată cu cardul prin operatorii de plată

În cazul în care doriți să modificați comanda dumneavoastră, echipa noastră trebuie să știe acest lucru înainte de expediere. Vă rugăm să luați legătura cu noi cât mai repede posibil.

Facem tot posibilul ca să onorăm toate solicitările dumneavoastră, dar în același timp, încercăm să expediem toate comenzile cât mai repede posibil. Astfel, nu putem garanta că modificarea comenzii poate fi efectuată.

Pentru a verifica dacă comanda dumneavoastră a fost plasată cu succes, accesați contul de client, unde veți găsi un sumar al comenzilor dumneavoastră. În cazul în care ați comandat ca invitat, vă rugăm să luați legătura cu noi.

Termenul de valabilitate difera de la brand la brand.
Astfel, sunt branduri care au termen de valabilitate 1 – 2 ani de la producere, altele de 6, 12 și 18 luni de la deschiderea produselor de către dumneavoastră.