fbpx
Transport gratuit la comenzi de peste 250 lei

Livrare

Livrarea produselor

Livrarea produselor comandate se face prin partenerii noștri, anume SameDay  în maxim 72 de ore de la comandă.

Livrarea va fi efectuată la adresa specificată în momentul plasării comenzii.
Livrăm în România.

Toate produsele sunt livrate în ambalajul original, al producătorului și în colet sigilat.

Dacă sunteți anunțati că livrarea la adresa indicată în comandă nu a fost reușită, este responsabilitatea dumneavoastră să folosiți datele primite pentru a contacta curierul și a stabili o nouă livrare.

allBEAUTIES, prin Curier, va încerca să livreze Produsul către Client într-un termen de până la 72 ore, calculat de la data recepționării Mesajului electronic de confirmare. Livrarea Produsului se face, de regula, in zilele de Luni – Vineri între orele  9:00 – 17:00, exceptând zilele sărbătoare legală. Termenul de livrare poate fi influențat de asemenea de factori externi care nu țin de allBEAUTIES. Clientul este îndreptățit să solicite rezoluțiunea Contractului pentru motivul depășirii Termenului maxim de livrare, dacă allBEAUTIES nu livrează Produsul într-un termen suplimentar stabilit în mod rezonabil de către Client sau dacă Clientul a informat în prealabil allBEAUTIES că termenul de livrare este esențial.

Cât costă livrarea

La comenzi de peste 250 lei, asigurăm transport gratuit în toate zonele din Romania.

Dacă valoarea comenzii dvs. este mai mică de 250 de lei, atunci costul de livrare a produselor este de 17.50 lei (TVA inclus).