fbpx
Transport gratuit la comenzi de peste 250 lei

Politica de retur

Dreptul de retragere din contract:

« Retragerea din contract » se referă la dreptul dvs legal de a renunta la comandă plasată prin efectuarea unui retur de marfă. Acest aspect este reglementat prin legislația în vigoare, Ordonanța de Urgență nr. 34 / 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor la distanță. Puteți beneficia de acest drept legal dacă sunt îndeplinite condițiile de returnare pe care le gășiți mai jos:

Returul se poate face în interval de 14 de zile lucrătoare de la dată la care ați intrat în posesia comenzii fără a fi nevoit să justificați decizia de retragere.

În acest caz, va rugăm să urmați pașii de mai jos:

Poți să îţi exerciți acest drept în termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii.

  1. Să ne aduceți la cunoștință  decizia dvs, completând formularul de retur. allBEAUTIES va confirma Clientului, fără întârziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere în termen de 2 zile lucrătoare.
  • Returul produselor se face pe cheltuiala clientului, fără întârziere inutilă și în termen de maximum 14 zile calendaristice de la data la care a informat allBEAUTIES cu privire la decizia sa de a se retrage din contract în conformitate cu CAPITOLUL RETURNAREA PRODUSELOR din cadrul Termeni si Conditii in situatia in care produsele se afla in stare de folosinta, au indicate toate caracteristicile cu care clientul a fost de acord in momentul plasarii comenzii si returul nu se efectueaza din vina allBEAUTIES. 
  • Consumatorul suporta doar costurile legate de returnarea produselor cu exceptia cazurilor in care allBEAUTIES accepta sa suporte acele costuri. In cazurile in care produsele sunt neconforme/produse diferite fata de ceea ce clientul a comandat sarcina platii transportului ii revine allBEAUTIE.
  • Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de către consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile calendaristice. 
  • Dacă doriți să trimiteți returul cu un alt serviciu de curierat, curier cu care allBEAUTIES nu are relații comerciale, costul de transport va fi suportat de dumneavoastră.
  1. După ajungerea coletului la depozitul allBEAUTIES se va face recepția și se va verifică dacă au fost îndeplinite condițiile de retur de mai jos sau pe care le gășiți stipulate în Termeni și Condiții allBEAUTIES.

In cazul în care produsele a căror returnare se solicită prezintă accesorii deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri electrice, componente lipsă, certificate de garanție lipsa, sau nu sunt returnate în aceeași stare în care au fost livrate către client, allBEAUTIES are dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, suma ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse produselor/produsului de către reprezentanții noștri.

  1. Odată verificat și acceptat returul se va procesa conform cu decizia dumneavoastră: înlocuire produs sau returnare contravaloare.

Clientul se obligă să returneze produsele către allBEAUTIES într-o stare perfectă și impecabilă, nefolosite/netestate, cu sigiliul și ambalajul nedesfacute, nedeteriorate, respectiv într-o stare în care produsele pot fi comercializate din nou. Produsele vor fi returnate împreună cu toate accesoriile, eșantioanele/cadourile gratuite, în ambalajul original nedeteriorat la adresa: Strada Vitioara, nr. 140, sector 3, Bucuresti, împreună cu formularul de retur completat și factură în care ați marcat produsele pe care le returnați.

Formular produse retur