fbpx
Transport gratuit la comenzi de peste 250 lei

Termeni si conditii

Contract între părți: 

 • ALLBEAUTIES DISTRIBUTION SRL
 • CUI: 48565107
 • Registrul Comerțului: J40/14107/2023
 • Str. Fildesului, nr.4,bl.6,sc 1,parter, sector 3, București, România.

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.allbeauties.ro. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului www.allbeauties.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare

Utilizatori. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si www.allbeauties.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului OUG 34/2014 , privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul www.allbeauties.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. www.allbeauties.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului www.allbeauties.ro utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii www.allbeauties.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de instanta competentă de la sediul administratorului site-ului, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Drepturi de autor

Site-ul www.allbeauties.ro impreuna cu informaţiile expuse, structura si codul informatic al www.allbeauties.ro incluzand, dar nelimitandu-se la, marci, sigle, logo-uri, design, meniuri, articole, texte, fotografii, desene etc sunt proprietatea www.allbeauties.ro si sunt protejate de legile mondiale ale dreptului de autor, marca inregistrata şi de drepturile de proprietate intelectuala.

Continutul sau grafica www.allbeauties.ro nu pot fi reproduse/stocate fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea societatii care opereaza www.allbeauties.ro.

Incalcarea drepturilor de autor poate fi sesizata prin formularul de contact sau la adresa de email contact@allbeauties.ro.

Garantii

Produsele noastre NU beneficiaza de garantie, fiind produse consumabile.

Garantam ca produsele comercializate de www.allbeauties.ro sunt produse originale.

Garantia de conformitate este garantia oferita de vanzator, conform legislatiei in vigoare și se referă la o perioada de timp intre 6 luni si 2 ani prin care vanzatorul garanteaza ca produsul vandut este conform cu specificatiile pe care s-a angajat sa le vanda. Aceasta garantie este independenta de garantia tehnica/comerciala, care poate fi mai mica, mai mare sau egala si nu face obiectul defectiunilor tehnice.

Perioada de timp stabilita pentru remedierea reparatiei este de maxim 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului.

Siguranta Datelor Personale

www.allbeauties.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti, si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de www.allbeauties.ro, numai in scopul declarat al acestui site.

Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor, campaniilor de reducere sau campaniilor de noutati in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

www.allbeauties.ro nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Conform cerintelor Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date, ale Legii nr. 129/2018 si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice www.allbeauties.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: preluare, facturare si livrare comenzi online precum și transmiterea de materiale promoționale, mesaje personalizate, informații privind produse noi, newsletter, etc.. Prin excepție, datele dumneavoastră vor fi transmitere firmelor specializate de curierat cu scopul de a livra produsele comandate.

Sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare facturarii si livrarii. Refuzul dvs. determina neonorarea comenzii.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator.

Conform Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la contact@allbeauties.ro

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.allbeauties.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. In fiecare newsletter aveti posibilitatea de dezabonare. Pentru scoaterea din baza de date, daca nu mai doriti sa primiti sms-uri sau emailuri, va rugam sa ne contactati la contact@allbeauties.ro. 

Returnarea produselor

Conform OUG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul de a se retrage din contractul la distanta, notificand in scris (descarca modelul formularului de retragere), pe e-mail , la adresa contact@allbeauties.ro ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice (art. 2 alin. 1).

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din contract:

 1. furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid (art. 16, lit.d);
 2. furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator (art 16, lit.e);

Astfel, produsele cosmetice si de igiena returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, in ambalajul original (inclusiv folia protectoare sau sigiliul, daca acesta exista), cu toate accesoriile aferente, fara a prezenta urme de uzura, modificare sau consum, atat in cazul produselor cat si al accesoriilor (cutii, ambalaje suplimentare), cu etichetele intacte si toate documentele originale care le-au insotit (ex: instructiunile de utilizare).

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile calendaristice de la data la care acesta a comunicat profesionistului decizia sa de retragere din contract in conformitate cu art. 11. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de consumator inainte de expirarea perioadei de 14 zile calendaristice (art.14, alin.1).

La primire, coletul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate, in caz contrar acesta va fi refuzat. Astfel, vor fi refuzate coletele care contin produse in alta stare decat cea in care au fost livrate, cele a caror returnare nu a fost notificata in prealabil, precum si cele care contin produse deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare.

Conform legii, www.allbeauties.ro va inapoia contravaloarea produselor returnate (exclus taxele de transport) in cel mult 14 de zile calendaristice de la data denuntarii, prin transfer bancar, in contul specificat de client  pentru comenzile care au avut plata la livrare sau prin transfer bancar iar sau pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Livrare

Nu suntem responsabili pentru intarzierea livrarii comenzilor cauzata de factori externi: conditii meteo extreme, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari stradale sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica firmele de curierat rapid sa livreze intre 24 – 72 de ore, fapt pentru care www.allbeauties nu va plati despagubiri pentru prejudiciile create de nelivrarea la timp a produselor.

Produsele vor fi livrate folosind serviciile Same Day.

Termen de livrare

Comenzile plasate pana in ora 12.00 vor ajunge la dumneavoastra in 48h lucratoare*. Comenzile sosite dupa ora 12.00 se proceseaza in ziua urmatoare, iar termenul de livrare la domiciliu se prelungeste cu inca 24h lucratoare. Binenteles, in masura in care timpul o permite, depunem eforturi sa expediem in aceeasi zi si o parte din comenzile sosite dupa ora 12, dar nu putem garanta acest lucru. In momentul expedierii veti primi o notificare automata pe e-mail.

*Termenul de 48h este valabil pentru produsele existente in stoc la momentul procesarii comenzii si este garantat doar in masura obligatiilor contractuale asumate de firma de curierat. Termenul curge din momentul confirmarii de expediere a comenzii. Pentru localitatile greu accesibile, aflate in afara ariei obisnuite de livrare a curierilor,   termenul de livrare se poate extinde in unele cazuri cu 24h-48h.

* In timpul campaniilor promotionale, termenul de livrare se poate modifica, pana la 3 zile lucratoare.

Transportul se face prin servicii de curierat rapid iar taxele de transport si gratuitatile sunt valabile doar in aria de acoperire a firmelor de curierat.

Atentie!!!

Pentru localitatile care figureaza la firmele de curierat cu Km suplimentari, comanda se trimite doar daca clientul accepta plata  transportului suplimentar.

*Pentru clientii care fac retur, cheltuielile de transport pentru returnarea produselor vor fi suportate de catre dumneavoastra.

Cum se face plata?

 • RAMBURS (plata la livrare)

Pretul total al coletului se va achita agentului de curierat rapid, in momentul in care primiti produselor.

 • OP (Ordin de Plata)

Dupa validarea telefonica sau pe email a comenzii puteti sa faceti plata in contul pe care il primiti pe email in momentul in care ati finalizat comanda.

 • Carte de Credit/Debit – procesator Plati Online (www.plationline.ro)
 1. Cardurile acceptate sunt Mastercard / Maestro, Visa si Visa Electron – orice model. Plata fiind realizata in conditii de securitate maxima, fara a se percepe vreun comision suplimentar.
 2. Dupa finalizarea comenzii veti fi redirectionat automat pe o legatura securizata unde va trebui sa urmariti instructiunile primite. In momentul in care ati finalizat plata, atat noi cat si dvs. primiti o notificare pe adresa de email (lipsa acestei notificari de la Plati Online indica faptul ca tranzactia nu s-a finalizat cu succes).
 3. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverul Plati Online, www.allbeauties.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detaliu referitor la cardul dumneavoastra.
 4. Tranzactia dvs. prin sistemul Plati Online va aparea pe extrasul de cont cu denumirea allbeauties/ Allbeauties Distribution.

*Pentru comenzile care nu depasesc suma produselor de 50 lei, ne rezervam dreptul sa solicitam achitarea prin transfer bancar sau plata online cu cardul. (Rata retururilor pentru aceste comenzi de valoare mica este mare si de aici aceasta restrictie)

Deteriorarea coletelor in timpul transportului 

In pofida ambalarii corecte si riguroase, de natura a preveni incidentele in timpul manipularii si livrarii coletelor, pot interveni situatii in care integritatea coletelor este afectata.

Preturi

Politica noastra de preturi presupune preturi corecte si stabile pe termen lung. Toate preturile produselor in acest site sunt exprimate in RON, si includ taxele. Preturile nu includ taxele de transport. Taxele de transport sunt calculate de sistem si vor fi afisate la finalizarea comenzii. Taxele de greutate suplimentara pentru coletele ce depasesc 1 kg vor fi calculate dupa ambalarea si cantarirea coletelor si vor fi comunicate clientilor in scris sau telefonic.

Promotiile, reducerile de pret

*Codul poate fi folosit o singura data de catre client, pentru comenzi de minimum 100 lei. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil sau in intervale de timp precizate punctual.

* Oferta nu se poate cumula cu alte reduceri sau promoții existente pe site!

Disponibilitatea serviciului

Administratorul www.allbeauties.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.allbeauties.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email: contact@allbeauties.ro.

Dezabonare newsletter

Dezabonarea de la comunicarile comerciale se poate face direct din newsletter, facand click pe optiunea “Dezabonare”.

Dezabonare sms

Dezabonarea de la comunicarile comerciale se poate face direct prin mail la contact@allbeauties.ro.

Descrierea si proprietatile produselor

Informatiile cuprinse in descrierile produselor provin direct de la producatori sau reprezentantii lor in Romania. Informatiile sunt traduse si/sau adaptate fara a distorsiona continutul informational. In unele cazuri, proprietatile, recomandarile si metodele de utilizare sunt derivate din carti sau site-uri web de referinta pe domeniile corespondente, informatiile se regasesc in mod regulat si au fost confirmate de mai multe observatii in cercurile stiintifice. Aceste date sunt furnizate in scop informativ, ele nu constituie informatii medicale, nu se pot utiliza pentru stabilirea unui diagnostic medical, si nu angajeaza in nici un fel responsabilitatea noastra. Pentru utilizarea de uleiuri esentiale, uleiuri vegetale, creme, unturi, sampoane etc in scopuri terapeutice, consultati un medic!

Pozele produselor

Imaginile sunt oferite pe site cu titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi de imagini – datorita modificarii design-ului, ambalajelor, schimbarii imaginii de brand, fara sa primim o notificare prealabila de la producatori/distribuitori.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si www.allbeauties.ro va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata de la sediul administratorului site-ului.

Dispozitii finale

Allbeauties Distribution SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.allbeauties.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Factura electronica

Citind termenii si conditiile ati fost de acord cu emiterea facturii aferente comenzii exclusiv in format electronic, aceasta urmând a fi livrata pe adresa de e-mail din comanda sau in contul dumneavoastra.